BURO TIJS
wie zijn dat eigenlijk?

BUROTIJS

Een bonte verzameling
creatieven met een
focus op online

Wij zijn Buro Tijs, digitale denkers en makers uit Groningen. Wij bouwen mooie websites en ontwerpen slimme applicatie interfaces. Zo helpen wij mensen en organisaties hun verhaal te vertellen op het internet.

Ons team bestaat uit 7 man en iedereen heeft zijn eigen specialisme: concept en design, frontend en backend, support en project management.

We zijn goed in wat we doen en soms roepen we hulp in van andere specialisten. Bijvoorbeeld op het gebied van branding, fotografie, copywriting of advertising. We werken dan met een vaste club van getalenteerde freelancers en communicatie bureaus.

We houden van inhoud en vinden het leuk een keer verder te praten over jouw bedrijf of geniale idee.

Waar we voor staan

No nonsense

Wij zijn niet de types van wollige verhalen, technische termen of snelle praatjes; dat is helemaal nergens voor nodig. Gewoon duidelijke taal zodat iedereen snapt waar het over gaat.

Nieuwsgierig

Wij zijn van nature nieuwsgierig naar hoe het écht zit. Dat soort oprechte aandacht maakt projecten en relaties beter, mooier en waardevoller.

Pragmatisch

We zijn voortdurend op zoek naar de juiste balans tussen snelheid en kwaliteit waarbij een gezonde hoeveelheid pragmatiek vaak de uitkomst is.

Keertje koffie?

Kan gewoon hoor, die gasten zijn ondanks alles heel gewoon gebleven. Bel, mail, app of link met Marc.

Contact