Maar eh...
wie is die TIJS
nou eigenlijk echt?

buro tijs

Een bonte verzameling
creatieven met een
focus op online

Wij zijn Buro Tijs, digitale denkers en makers uit Groningen. Wij bouwen mooie websites en ontwerpen slimme applicatie interfaces. Zo helpen wij mensen en organisaties hun verhaal te vertellen op het internet.

Maar eh.. wie is die TIJS nou eigenlijk?

Tijs is niet iemand, maar staat met een beetje fantasie voor Telling Your Story. Buro Tijs is in de eerste plaats Marc Bakker. Met een achtergrond in marketing en sales, en een hoop enthousiasme voor mooi, slim en online, de creatieve conceptmaker van de club.

De realisatie van deze concepten gebeurt met een hele hoop getalenteerde mensen.
In willekeurige volgorde. Peter en Leon zijn digitale ontwerpers die schitterende websites en apps ontwerpen. Martijn, Sebastiaan en Willemijn zetten hele herkenbare huisstijlen neer. Maarten en Riejanne schrijven makkelijk leesbare webteksten. Fotografie wordt gedaan door Nienke en Esmee. Marketing, van strategie tot uitvoer, krijgt vorm en inhoud met Daan, Lars, Aimee en Jiska.

Een bonte verzameling creatieve mensen die zich thuisvoelen in het digitale domein en die in wisselende samenstelling werken aan de projecten van Buro Tijs.

Waar we voor staan

No nonsense

Wij zijn niet de types van wollige verhalen, technische termen of snelle praatjes; dat is helemaal nergens voor nodig. Gewoon duidelijke taal zodat iedereen snapt waar het over gaat.

Nieuwsgierig

Wij zijn van nature nieuwsgierig naar hoe het écht zit. Dat soort oprechte aandacht maakt projecten en relaties beter, mooier en waardevoller.

Pragmatisch

We zijn voortdurend op zoek naar de juiste balans tussen snelheid en kwaliteit waarbij een gezonde hoeveelheid pragmatiek vaak de uitkomst is.

Afspreken met TIJS?

Kan gewoon hoor, die gasten zijn ondanks alles heel gewoon gebleven. Bel, mail, app of link met Marc.

Contact