hooghoudt

Volledig flexibel
in stijling en opbouw

Hooghoudt is met 135 jaar historie een bekend familiebedrijf en een vaste waarde in de jeneverwereld. Hoewel ooit vooral bekend van de jonge en oude jenevers is Hooghoudt ondertussen uitgegroeid tot een distilleerderij met een ontzettend brede productrange. Van complexe gelagerde jenevers die jaren op het vat hebben gelegen tot pre-mixes in blik en van de vertrouwde Hooghoudt limonades tot een unieke 0.0 gin.

Deze brede productrange heeft vanzelfsprekend ook een brede doelgroep. Van jong tot oud, van cocktail tot borrel en van club tot slaapmutsje. Om deze brede doelgroep aan te spreken zijn wij aan de slag gegaan met een website waarin flexibiliteit een sleutelrol speelt. Flexibiliteit in stijling op de productpagina’s, flexibiliteit in de contextuele informatie rond een product en flexibiliteit in de opbouw van een pagina. Dit aangevuld met een hoop mooie content over de historie, cocktails en een slimme beeldbank zorgt ervoor dat Hooghoudt hun verhaal op een mooie en slimme manier kan vertellen aan hun bezoekers.

Bekijk de website

Zelf ook zo'n mooie site?

We komen graag een keer langs om kennis te maken en een kijkje in de keuken nemen. We bepalen daarna samen hoe we jouw verhaal online kunnen vertellen.

Neem contact op