provincie gelderland

Kwaliteit en continuïteit
van het openbaar
bestuur waarborgen

De Gelderland Academie is een initiatief van de provincie Gelderland en VNG Gelderland. De academie is opgericht om de kwaliteit en continuïteit van het openbaar bestuur in Gelderland te waarborgen. Dit gebeurt door workshops, trainingen en bijeenkomsten voor raadsleden, wethouders, burgemeesters, Statenleden, gedeputeerden en ambtenaren bij gemeenten en de provincie te organiseren. Zo wordt kennis gedeeld en kunnen de deelnemers hun netwerk verder versterken.

De Gelderland Academie had behoefte aan een centraal informatiepunt waar de doelgroep zich simpel voor de geplande bijeenkomsten kan inschrijven, maar ook bepaalde informatie rond een thema gemakkelijk kan terugvinden. Daarnaast moest de website invulling geven aan de ambitie om een netwerkrol te spelen tussen de verschillende gemeenten. De website is uiteindelijk een overzichtelijke plek geworden waar de doelgroep zich gemakkelijk kan inschrijven voor bijeenkomsten. Door slimme categorisatie kunnen gebruikers alle beschikbare informatie rond een bepaald thema snel terugvinden.

De Mijn Gelderland Academie sectie biedt de gebruikers een mogelijkheid om een account aan te maken en zo toegang te krijgen tot bepaalde gepersonaliseerde content en gemakkelijk in contact te komen met volksvertegenwoordigers, bestuurders en ambtenaren van andere gemeenten.

Bekijk de website

Zelf ook zo'n mooie site?

We komen graag een keer langs om kennis te maken, een kijkje in de keuken nemen en samen te bepalen hoe we jouw verhaal online kunnen vertellen.

Neem contact op